Een opleiding volgen
De voorlichtings- en begeleidingscel organiseert gratis opleidingen en conferenties op locatie en online (webinar en e-learning). Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, moet je op voorhand inschrijven.
LET OP: deze opleidingen komen NIET in aanmerking als alternatief voor de administratieve boete. Meer info vind je hier.
Bekijk ons programma en schrijf je in!
E-learning
- Alternatief voor een administratieve boete
- De weg naar een feilloze FAVV-controle
- Een toelating slagerij of een erkenning ? Wat zijn de verschillen op het vlak van infrastructuur en autocontrole?
- Etikettering
- Goede hygiënepraktijken in de (groot)keuken
- Kinderopvang
- Veelgestelde vragen: Groentetelers
- Veelgestelde vragen over het houden van legkippen
- Versnijden, verwerken en verkopen van vlees (B2B)
- Voedselallergieën en -intoleranties, hoe zit het precies?
Gepersonaliseerde opleiding of conferentie
Wens je als beroepsorganisatie, liefdadigheidsvereniging, producentengroepering, organisator van evenementen, jeugdbeweging, … voor jouw leden een conferentie of een opleiding organiseren over een thema dat met voedselveiligheid te maken heeft? Contacteer ons dan!
We kunnen je helpen in meerdere domeinen: land- en tuinbouw, groenten- en fruitteelt, bereiding en verkoop van voedingsmiddelen, bakkerij, slagerij, kruidenierszaak…
Onze opleidingen bestaan in verschillende vormen: ter plaatse in groep of online. Indien je kiest voor een opleiding ter plaatse, voorzie dan een lokaal.
Interesse? Stuur je aanvraag naar voorlichting@favv.be
Een nieuwe activiteit opstarten
Je wil een nieuwe inrichting in de voedingssector opstarten?
Hier vind je praktische informatie.
Publicaties
- Video: Let u op allergenen? Wij ook.
- Gids voor de autocontrole in de sector business to consumer
- Studieprojecten in het kader van de beleidsondersteuning en van de ondersteuning van kleine bedrijven in de voedselketen
- Quick Start Fiches
- Kinderopvang ... en het FAVV - Registratie en toelating
- De weg naar een feilloze FAVV-controle
- Didactische film : “Hoe verloopt een controle in de horeca”
Contacteer het opleidingsteam
Stuur een e-mail naar voorlichting@favv.be.
We nemen weer contact met u op.